Groeiscan

(5 minuten)

Ben jij toe aan businesscoaching?

Het is soms lastig om te weten waar je staat met je bedrijf. De volgende 10 vragen geven een snelle indicatie of coaching zinvol is. Binnen 5 minuten. Wil je helemaal zeker weten waar je staat en welke kansen voor jou voor het grijpen liggen, neem dan gerust contact op, of vraag het groeigesprek aan.


Vul deze test in en check gelijk de uitslag onderaan deze pagina. Jouw mailadres invullen en de uitslag versturen is volledig optioneel ;-)

Check direct de uitslag

Tel alle Ja's, Nee's  en 'Ik weet niet/geen idee/misschien' op en lees de tekst bij je hoogste score.

 

Ja
(Meer dan 6 keer)

Jij bent zeker toe aan businesscoaching. Als je bereid bent om te investeren en een ervaren sparringpartner zoekt die jou een stok achter de deur geeft... En eerst helpt met het verhelderen van jouw doelen, zodat je een onderneming en leven krijgt dat echt bij jou past.
Wat of wie houdt jou dan tegen? Veel ondernemers laten zich continue coachen, dat doe ik ook.
Ik heb veel uitgegeven de afgelopen tijd, zodat ik ondernemende coaches ook echt goed kan helpen met het opschalen van hun bedrijf. Niet alleen om maar meer geld te leren verdienen, maar vooral ook vanuit een goed gevoel. Met vrijheid en plezier! Ondernemen vanuit je èchte talenten en je hart, want anders ga je het niet volhouden op de lange termijn. Dan ligt verveling, frustratie of burn-out op de loer. Gun jezelf en jouw klanten dit cadeau en zoek een businesscoach waar het mee klikt! 

 

Nee
(Meer dan 6 keer)

De kans is groot dat je je wel goed voelt met waar je nu staat met je bedrijf en businesscoaching is voor jou op dit moment niet zo nodig. Omdat je al tevreden bent met waar je nu staat, of omdat je je gewoonweg niet herkent in bovenstaande vragen. Kom een andere keer terug of ga gewoon zo door zoals je nu doet. Elke ondernemer (èn businesscoach) doet het weer anders, er is geen goed of fout. Voel wel goed of je niet de neiging hebt alles alleen te willen doen, want dat kan je uiteindelijk veel energie kosten. Je mag best hulp inschakelen! En als dat al zo is, gefeliciteerd! Uitbesteden, delegeren en automatiseren kunnen zo belangrijk zijn, net als het ontvangen van coaching, advies en support ;-)

 

Ik weet niet/geen idee/misschien

(Totaal meer dan 6 keer)

Wat is de reden dat je het niet weet? Het kan zijn dat je met je bedrijf bent vastgelopen. En daardoor zelfs af en toe zo je twijfels hebt of je wel geschikt bent als ondernemer. Heb je jouw missie wel helder? Welk probleem los je op voor jouw leukste klanten? Voelt dat nog wel goed of ben je toe aan een nieuwe richting? Ook in dat geval is businesscoaching een optie. Zeker als je wel voelt dat je een echte ondernemer bent en wil blijven. Als je erg twijfelt, kan je altijd wat gratis gesprekken aangaan met coaches, natuurlijk ben je ook bij mij van harte welkom voor een gesprek. 

 

Andere uitslag

Staat jouw uitslag niet hierboven? Mail dan gerust jouw score naar info@zakenvriendin.nl en ik kijk met je mee. Je kan ook het groeigesprek aanvragen, dan krijg je een gratis telefonische sessie en bespreken we wat jouw uitdagingen en wensen zijn. Succes en misschien tot horens/ziens!